MiXiao Tech

Nyheder

Hvad er sintret karbid
Slip tid: 2022-10-19 14:27:20  Hits: 23

Hvad er sintret karbid (hardmetal)?

 tungsten carbide (alias sintret, cementeret carbide) er et af de vigtigste moderne værktøjsmateriale Fremstillet ved en proces med pulvermetallurgi. Betydelige fremskridt med udviklingen af ​​det cementerede carbid skyldes Karl Schröter, der har opdaget, at wolframcarbidpulver blandet med metaller, såsom jern,nikkel og kobolt og komprimeret, kan sintres med flydende fase for at give et produkt med en lav porøsitet , meget høj hårdhed og betydelig styrke. Betaling af resultaterne af hans arbejde cementerede carbider bestående hovedsageligt af wolframcarbid, blev patenteret i 1923. Det er en sammensætning af wolframcarbid kombineret med kobolt- ellernikkelmatrix, ognogle gange andre tilsætningsstoffer såsom f.eks. Tantal, Niobium, Titanium.ITs Udvikling er stadig kendetegnet ved høj dynamik. Det hjælper med at øge effektiviteten af ​​mange processer, slidets holdbarhed-resistante dele og værktøjer lavet af dem, hvorved deres anvendelse giver mulighed for en betydelig økonomisk effekter.

H419c575092fd40f8afb24341b08b1eeb4.jpg_960x960.jpg

   I dag har sintrede carbider specielle, ofte forskellige egenskaber, specifikt tilpasset behovene hos forskellige brugers behov. De bruges i mange brancher (værktøj, minedrift, bilindustri, kemisk, forsvar, skovbrug), såvel som i medicin.combination af høj slidstyrke, hårdhed, bøjningsstyrke, brudhøshed og korrosionsmodstand gør sintret karbid brugt meget.

basic sintrede carbidkarakterer, egenskaber, applikationer.

   egenskaberne ved sintrede karbider afhænger af deres kemiske sammensætning, indholdet af tungsten, titanium, tantal,niobium og binding Materiale-kobolt ellernikkel såvel som kornstørrelsen af ​​de pulvere, der bruges i produktions- og fremstillingsmetoderne.

in praksis, mulighed for at ændre carbidkarakteristik er vidt brugt i udviklede og standardiserede kvaliteter med forskellige egenskaber .

HTB1gF9hXizxK1RkSnaVq6xn9VXaw.jpg_960x960.jpg

Tidligere: Ting, du skal vide om carbidtermi...

Næste: M&a mixiao præcisionskarbidemner...